استقرار شبکه ابری

استقرار شبکه ابری

سیوا نسخه ابری درواقع همان نرم‌افزار سیوا با تمامی امکانات و قابلیت‌های جذاب خود می‌باشد که در فضای ابری به کمک اینترنت قابل‌دسترس می‌باشد و می‌توان از مزایای آن به‌صورت آنلاین بهره‌مند شد، به‌عبارت‌دیگر نسخه ابری سیوا امکان استفاده از نرم‌افزار سیوا را از طریق اینترنت در اختیار شما قرار می‌دهد و فارغ از موقعیت مکانی که در آن قرارگرفته‌اید می‌توانید در مرورگر کامپیوتر خود سیوا را اجرا نموده و تمامی منوهای نرم‌افزار را مشابه با آنچه در دفتر کار خود داشته‌اید در اختیار داشته باشید. درصورتی‌که مجموعه فعالیت‌های کاری شما دارای پراکندگی جغرافیایی باشد و احتیاج به به‌کارگیری نرم‌افزار در مکان‌هایی خارج از حیطه و موقعیت جغرافیایی دفتر مرکزی داشته باشید نسخه ابری سیوا به کمک شما خواهد آمد و امکان اتصال کاربران سیستم را خارج شرکت حتی در حین حرکت برای مجموعه‌تان مقدور می‌سازد و بدین ترتیب کاربران شما در خارج از سازمان امکان دورکاری خواهند داشت.
ویژگی منحصربه‌فردی که موجب برتری نسخه ابری سیوا می‌گردد عدم وابستگی شما به پلتفرم و محیط اجرای آن است. بر اساس این ویژگی سیوا در تمامی پلتفرم‌های متداول قابل‌اجرا می‌باشد و شما می‌توانید از سیوا در کامپیوتر شخصی با سیستم‌عامل ویندوز، کامپیوتر شخصی اپل، تبلت، دستگاه‌های هوشمند و دیگر بسترهای موجود استفاده نمایید و تنها پیش‌نیاز آن دسترسی به ارتباط اینترنت می‌باشد.

فضای ابری چیست؟

فضای ابری درواقع اتصال مجموعه‌ای از سرورها، کامپیوترها و گجت‌ها است که باهم یک زنجیره کاری را برای انجام فعالیت‌های مختلف تشکیل می‌دهند. این فعالیت‌ها می‌تواند استفاده از نرم‌افزارهای مختلف، ارسال و دریافت اطلاعات یا فضای ذخیره‌سازی داده‌ها باشد که کاربران بتواند از راه دور به این منابع با تمامی پلتفرم‌ها دسترسی داشته باشند و از آن‌ها استفاده نمایند. در فضای ابری نرم‌افزار یا نرم‌افزارهای کاربردی یک سازمان در یک یا چند سرور نصب گردید و در دسترس کاربران در هر نقطه از دنیا با هر نوع بستر سخت‌افزاری قرار می‌گیرد.

تفاوت نرم‌افزارهای تحت وب و فضای ابری:

نرم‌افزاری‌های تحت وب درواقع به تعبیری همان نسخه کلاینت، سروری نرم‌افزارهای مالی می‌باشند که از طریق مرورگر در شبکه اینترنت قابل‌دسترس می‌باشند و لزوماً عملکرد مناسبی در دنیایی اینترنت ندارند چرا ارتباط اینترنت قابل پیش‌بینی نمی‌باشند و امکان قطعی در هنگام استفاده از نرم‌افزار وجود دارد که در بیشتر مواقع اطلاعات در زمان قطعی از دست خواهد رفت و همچنین نسخه‌های تحت وب می‌توانند مشکلات امنیتی جدی داشته باشند این در حالی است که نسخه ابری سیوا در سرور مرکزی مستقر در شرکت مالک نرم‌افزار یا دیتاسنترهای اجاره‌ای در حال اجراست و در هنگام اختلال شبکه اینترنت، اطلاعات تا قبل از اختلال در سرور موجود بوده و در حین وجود اختلال می‌توان با برقراری دسترسی شبکه‌ای به سرور ابری از نرم‌افزار استفاده نمود و پس از رفع اختلال به کار خود از خارج از محیط شرکت ادامه داد و بدین ترتیب در زمان قطعی اینترنت سیوا در دسترس بوده و هیچ‌گونه داده‌ای از دست نخواهد رفت.

در نرم‌افزارهای تحت وب کاربران فقط به نرم‌افزار موردنظر خود دسترسی خواهند داشت و سرعت کارکرد نرم‌افزار به‌صورت مستقیم بستگی به مشخصات فنی کامپیوتر کاربر و سرعت اینترنت دارد این در حالی است که در نسخه ابری هیچ وابستگی سخت‌افزاری به کامپیوتر یا گجت کاربر نداشته و نیاز به سخت‌افزار قدرتمند نیست و تنها ملاک، داشتن اینترنت می‌باشد و می‌توان هر نرم‌افزار دیگری را در این فضا به‌طور هم‌زمان با نسخه ابری سیوا اجرا کرد. همچنین به دلیل حساسیت موجود در داده‌های بازرگانی و مالی سازمان می‌توان برای امنیت بیشتر چندین سطح امنیتی با سناریوهای مختلف ایجاد نمود تا از دسترسی غیرمجاز و نفوذ هکرها به میزان بسیار زیادی جلوگیری به عمل آورد. در نسخه ابری سیوا بانک‌های اطلاعاتی و نرم‌افزار اجرایی سیوا در سرور اصلی شرکت نصب و راه‌اندازی می‌گردد و با نصب ابزارهایی سیوا به‌عنوان سرویس (SaaS) در اختیار کاربران مجاز خارج از شرکت قرار داده می‌شود و همچنین با این بستر ابری می‌توان دسکتاپ ویندوز سرور را به‌عنوان سرویس (DaaS) برای انجام خدمات پشتیبانی، نگهداری و سرویس‌دهی از راه دور در اختیار داشت.