مثال 1: شرکتهایی که دارای یک دفتر مرکزی و تعدادی شعب و نقطه فروش در مکانهای مختلف هستند.
مثال 2: شرکتهایی که دارای انبارهایی در خارج از شهر یا در شهر و کشور دیگر هستند.
مثال 3: شرکتهایی که مدیران، حسابداران، شرکا و دیگر کارشناسان آنها لازم است از راه دور و خارج از شبکه داخلی شرکت از نرمافزار استفاده نمایند.
درروش یکپارچهسازی برای هر یک از نقاط کاری یک نرمافزار با بانک اطلاعاتی مستقل و قفل نرمافزار مستقل و قفل سختافزاری مجزا نصب و راهاندازی میگردد و هر نقطه بدون نیاز به وجود ارتباط اینترنتی با سرور دفتر مرکزی، فعالیتهای روزانه خود را انجام میدهند و قطع بودن ارتباط اینترنت هیچگونه خللی درروند کار با نرمافزار برای این نقاط ایجاد نمیکند.
یکپارچهسازی و انتشار اطلاعات
سازمانهایی که فعالیتهای غیرمتمرکز دارند و مجموعههای عملیاتی آنها در نقاط مختلف یک شهر، یک کشور یا در کل دنیا پراکنده هستند همواره با این مسئله مواجه میباشند که چگونه میتوانند در پایدارترین شرایط، کل مجموعه خود را تحت کنترل داشته باشند و زیرمجموعههای آنها بهصورت یک شبکه یکپارچه بتوانند ازیکطرف بهصورت مستقل فعالیت نمایند و از طرف دیگر ارتباط اطلاعاتی خود را نیز با مرکز حفظ نمایند. برای درک بیشتر این موضوع به مثالهای عملیاتی شده زیر توجه نمایید:
با استقرار نرمافزار یکپارچهسازی و انتشار اطلاعات در زمان یا زمانهای مشخصی از روز این نرمافزار اقدام به تبادل اطلاعات بین دفتر مرکزی و دیگر نرمافزارهای خارج از دفتر میکند و درنتیجه این تبادل اطلاعات همۀ دفاتر، شعب و نقاط کاری با اطلاعات دفتر مرکزی یکسانسازی میگردد. این روش مزایای متعدد و البته معایبی دارد که در ادامه به آن اشارهشده است:
- نقاط کاری خارج از دفتر مرکزی برای عملیات روزانه خود احتیاج به اینترنت دائم ندارند و درصورتیکه به مدت طولانی اینترنت قطع باشد هیچ وقفهای درروند کار آنها به وجود نمیآید.
- تبادل اطلاعات بین دفتر مرکزی و یک نقطه کاری با سرعت انجام میپذیرد زیرا صرفاً تغییرات دادهها مبادله میگردد و نیاز به انتقال کلیه دادهها نیست.
- زمان تبادل داده قابل تنظیم است و میتوان در نرمافزار فاصله زمانی تبادل داده را تنظیم نمود.
- امکان اجرای برنامه تبادل داده بهصورت دستی وجود دارد.
- برای تبادل داده احتیاج به اینترنت با سرعتبالا نیست و با سرعتهای عادی هم میتوان عملیات تبادل را انجام داد.
- دفتر مرکزی و نقاط کاری بهصورت لحظهای دادههای یکدیگر را در اختیار ندارند و صرفاً پس از انجام عملیات تبادل داده، اطلاعات جدید در دسترس خواهد بود. بهعبارتدیگر دو طرف بهصورت آنلاین ارتباط ندارند.